4-pyöräiset

Yleinen kysymys skootteria valittaessa on, olisiko 3-pyöräinen vs. 4-pyöräinen skootteri parempi valinta. Todellisuudessa molemmilla malleilla on hyvät ja huonot puolensa, ja ne sopivat erilaisiin asetuksiin.

Tärkeimmät erot 3- ja 4-pyöräisen liikkuvuusskootterin välillä ovat koko, jalkatila, kääntösäde ja vakaus. Jotta voit valita sinulle parhaan skootterin, sinun on ensin määritettävä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä.

Lisää vakautta

Nelipyöräiset skootterit on suunniteltu autoksi, jossa on kaksi vetopyörää takana ja toiset kaksi pyörää edessä. Tämä malli tarjoaa enemmän vakautta käyttäjille, joilla on tasapainoongelmia tai jotka tarvitsevat suuremman painokapasiteetin. Neljä pyörää tarjoaa vahvemman alustan, jolle voidaan rakentaa suurempi istuin.

Kestää kovemman maaston

Nelipyöräiset mallit valitaan usein ulkokäyttöön, koska ne sopivat paremmin epätasaiseen maastoon. Jos haluat skootterin jolla voit ajaa mäkeä, nurmikolla tai muhkealla matolla, soralla tai hiekalla, nelipyöräinen skootteri on erinomainen valinta. Pitkät käyttäjille sopii myös kolmipyöräinen skootteri maastorenkailla.

Suurempi nopeus ja kantama

Raskaassa ja toistuvassa käytössä nelipyöräiset skootterit ovat yleensä paremmat kuin kolmipyöräiset skootterit. Nelipyöräiset skootterit on rakennettu vaihtelevaan maastoon ja siten ne kestävät paremmin suurempia nopeuksia. Jos skootterin ajokilometrit ovat sinulle tärkeitä, nelipyöräinen voi olla sopiva valinta.

Näytetään kaikki 6 tulosta

Kaikki tuotteet