4-pyöräiset

Yleinen kysymys skootteria valittaessa on, olisiko 3-pyöräinen vs. 4-pyöräinen skootteri parempi valinta. Todellisuudessa molemmilla malleilla on hyvät puolensa, ja ne sopivat erilaisiin ajoihin.

Tärkeimmät erot 3- ja 4-pyöräisen sähköskootterin välillä ovat pituus, jalkatila, kääntösäde ja ohjauksen vakaus. Jotta voit valita sinulle parhaan skootterin, sinun on ensin määritettävä, mitkä ominaisuudet ovat sinulle tärkeimpiä.

Lisää vakautta

Nelipyöräiset skootterit on suunniteltu siten, että vetävät pyörät on takana ja toiset kaksi pyörää ohjaukseen on edessä. Tämä tarjoaa enemmän vakautta käyttäjille, jotka haluavat tasapainoisemman mopon tai suuremman painokapasiteetin. Neljä pyörää tarjoaa vakaamman alustan sähkömopolle.

Kestää kovemman maaston

Nelipyöräiset mallit valitaan usein ulkokäyttöön, koska ne sopivat paremmin epätasaiseen maastoon. Jos haluat skootterin jolla voit ajaa huoletta mäet, nurmikolla, soralla tai hiekalla, nelipyöräinen skootteri on erinomainen valinta. Shopridereissa on myös erittäin hyvä kääntyvyys nelipyöräisissä malleissa.

Suurempi KANTAVUUS

Pehmeällä pinnalla tai esim. lumessa nelipyöräiset skootterit ovat yleensä kevyempiä ohjata kuin kolmipyöräiset skootterit. Nelipyöräisellä skootterilla ei yksi renkaan puhkeaminen välttämättä katkaise kokonaan matkaa, vaan pääset vielä ajamaan kotiin.

Näytetään kaikki 11 tulosta

Kaikki tuotteet